martes, 19 de agosto de 2014

CURSA DE L'ESPLUGA 27/07/2014 15 KM

Després d’un dinar amb família de cel·lebració de Sant Jaume, va toca concentrar-se per la segona cursa de la meva extranya temporada “Road to Berlin”.  Tenia cita a una clàssica del calendari estiuenc,   l´Espluga 2014.
La idea era baixar de l’hora, barrera que molts corredors busquem en aquesta cursa.  He vaig   planificat arribar al gir en uns 35:30/36:00, per tal d´arribar amb forçes i aconseguir fer una bona baixada.

“Selfie con Mahadma Ferran.”
 La tarda era bastant bona, una mica de calor però més que acceptable per les dates i vent  moderat.   Sortida com  ràpida en baixada amb molta animació ja que són les festes del poble. Sortint del poble agafo un bon ritme de pujada,  vaig passant a corredors que han tingut una sortida més explosiva que la meva.  Abans d´entrar a Poblet em quedo sol,  el grupet que havíem format a la sortida del poble s’ha dissolt com el sucre a l’aigua o sigui tinc dos o tres corredors  10 o 15 seg. per davant però queda mooolta pujada per intentar anar a per ells..
M’acosto al gir i  veig l’amic Ferran amb 4 pos.; però amb moltes possiblitats d’atacar al tercer lloc com al final va acabar passant.  Faig el gir amb 35:55 clavat el que volia, perfercte!!!!  Baixada fulgurant.  Les cames encara están bastant fresques, les he pogut conservar en la pujada.   Vaig en un grup de tres, però al km. 10 encara tinc forces i dicideixo marxar en solitari, al pasar per Poblet m’agafa un corredor i m’anganxo a ell com una lapa. M’he possat en un moment 100 mts. de 3:40 a 3:20, però al arribat al Km. 14 es nota la falta d´entrenaments d’aquest ritmes tant alts i perdo uns metres distància abans d’entrar a meta.  Arribo amb 58:20 i 23 pos. he realitzat una bon descens fent els ultims 5 kms. en 18 min. Guanyant dos posicions en el descens i 10 respecte el primer pas per meta.